IT-Tekniker/Systemintegratör till Netcontrol AB

IT-Tekniker/Systemintegratör till Netcontrol AB

Vill du jobba med modern teknik för att styra förnybar energi och Smart Grid idag och i framtiden? Då ska du söka tjänsten som IT-tekniker/Systemintegratör på Netcontrol i Västerås.

Om tjänsten
Som IT-tekniker/Systemintegratör på Netcontrol är du din egen projektledare över din egen leverans. Här jobbar du med frihet under ansvar i ett härligt gäng bestående av 7 tekniker. Du kommer att jobba med projekt där du utifrån kundens underlag kommer att konfigurera och utveckla styrsystem för smarta elnät för att slutligen åka ut till kunden och driftsätta dessa. Du kommer bl.a. att arbeta i våra Linuxbaserade verktyg för RTU-system.
Arbetet innebär resor i Sverige 30 - 60 dagar/år.

Om dig
Vi tror att du har en högskoleutbildning eller en YH-utbildning med teknisk inriktning. För att lyckas i rollen krävs god kunskap om nätverk. Du har erfarenhet av att arbeta med automationssystem kanske inom fastighetsautomation eller med provning av larmsystem eller liknande. Vi vill gärna att du har erfarenhet av RTU, kunskaper i Linux & Windows, kommunikationslösningar, IT-säkerhet (brandväggar, VPN m.m.).

Som person är du intresserad av att lära och utvecklas, du följer med i utvecklingen inom ditt område och lär dig snabbt nya uppgifter. Du är socialt kompetent och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor i teamet. Du har ett strukturerat arbetssätt, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och vill alltid leverera den bästa lösningen. Du är van vid att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk kunskap
  • Teamplayer
  • Ansvarstagande
Om Netcontrol AB
Netcontrol är ett finskt bolag med huvudkontoret i Helsingfors. De övriga kontoren finns i Västerås, Helsingborg, Oslo och Manchester. I mer än 25 år har Netcontrol utvecklat och levererat system för övervakning och kontroll av överförings- och distributionsnät. Netcontrol konstruerar och tillverkar en rad olika enheter för SCADA-system, fjärrkontroll, telemetri, larmövervakning och kommunikation. Netcontrols kunder är bolag för eldistribution, -transmission och produktion, fjärrvärmebolag, spårnätsbolag, bolag inom olje- och gasindustrin, samt energiintensiv industri. Våra produkter är nyckeln till att styra förnybar energi och Smart Grid idag och i framtiden. Netcontrol har en bred kundbas och våra produkter och tjänster har ett gott rykte.

Om anställningen
Netcontrol AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Rekryteringsarbetet utförs av Adecco och du blir anställd av Netcontrol AB. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är testerna MAP och Matrigma som skickas till din mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju eller videointervju. De som går vidare därefter får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Är du aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel. 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.