Leveranskoordinator/Teamleader

Leveranskoordinator/Teamleader

Vill du jobba på ett företag med modern teknik för att styra förnybar energi? Drivs du av att arbeta tätt tillsammans med kollegor och stötta varandra för att nå bästa resultat?

Då skall du söka tjänsten som Leveranskoordinator/Projektledare på Netcontrol i Västerås.

Om Netcontrol AB
Netcontrol är ett finskt bolag med huvudkontoret i Helsingfors. De övriga kontoren finns i Västerås, Helsingborg, Oslo, Riga och Manchester. I mer än 30 år har Netcontrol utvecklat och levererat system för övervakning och kontroll av överförings- och distributionsnät. Netcontrol konstruerar och tillverkar en rad olika enheter för SCADA-system, fjärrkontroll, larmövervakning och kommunikation. Netcontrols kunder är bolag för eldistribution, -transmission och produktion, fjärrvärmebolag, spårnätsbolag, bolag inom olje- och gasindustrin, samt energiintensiv industri. Våra produkter är nyckeln till att styra förnybar energi och Smart Grid idag och i framtiden. Netcontrol har en bred kundbas och våra produkter och tjänster har ett gott rykte.

Om tjänsten
Här får du möjlighet att arbeta i en spännande roll där du ansvarar för att arbetsleda och fördela jobb mellan teknikerna. Du projektleder och styr leveranserna till kund. Du arbetar nära orderadministratören för att få en bra översikt över framtida jobb.

Om dig
Vi tror att du tidigare har arbetat med någon typ av projektledning. Har du ett tekniskt intresse eller erfarenhet av elkraft är det positivt. Du har en slutförd gymnasieutbildning och är van vid att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
Som person är du driven och självgående samt är en person som får en grupp att arbeta i samma riktning. Du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter , är stresstålig och har lätt för att prioritera. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du är ensam i din roll. Du arbetar strukturerat och målmedvetet för att nå goda resultat.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ansvarstagande
  • Erfarenhet av projektledning
  • Förmågan att leda en grupp
  • Stresstålig
  • Elkraftkunskap är meriterande
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Netcontrol AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Rekryteringsarbetet utförs av Adecco och du blir anställd av Netcontrol AB. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Furusjö via tel. 073-684 71 06.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.netcontrol.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.