Fordonsansvarig

Fordonsansvarig

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi en bilkompetent person till Netbil begagnats nya anläggning i Västerås. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som säljsupport test och leveransman är du tillgänglig för våra bilförsäljare och kunder att utföra enklare jobb på de bilar vi säljer. I ditt arbete ingår även att fotografera och lägga ut bilar på nätet. Montering av vinterhjul, tvätt och test av inbytesbilar samt att hjälpa till med provkörningar är även förekommande i dina arbetsuppgifter.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå. Vi ser även at du har vana av datorer och fotografering samt att du kan förstå och följa lagar, avtal och policys som är relevanta för arbetet. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Ha en god administrativ-, planerings- och prioriteringsförmåga.
  • Kunna kommunicera och skapa goda relationer med både kunder och medarbetare.
  • Vara mål- och utvecklingsinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten
  • En vilja att alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité
  • En samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Netbil i Västerås. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Lars Lieberg
Telefon 010-497 61 82
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.