Tortuna Golfklubb söker en klubbchef

Tortuna Golfklubb söker en klubbchef

Tortuna Golklubb bildades 1990 och är belägen i ett naturskönt område ca 15 minuter från Västerås. Enköping ca 30 minuter och mindre än en timme från Stockholm.
Banan är mycket variationsrik och bjuder på härliga utmaningar. De inledande nio hålen spelar du på en mysig skogsslinga och avslutar med nio hål på en öppen parkbana.
Mellan de två slingorna ligger övningsområden med driving range, en övningsbunker, puttinggreen och öppna ytor för att träna chip och pitch.

Tortuna Golfklubb söker en Klubbchef

Uppdraget
NXTjobb söker en klubbchef till vår kund, Tortuna Golfklubb, som med sina 32 år i branschen har utvecklats till en attraktiv golfbana både för medlemmar och för gäster. Som klubbchef är du direkt underställd styrelsen och du har det yttersta ansvaret att erbjuda medlemmar, partners och gäster en riktigt härlig golfupplevelse. Tjänsten är heltid med möjlighet till viss anpassning. Under april-oktober förekommer det helgarbete efter fastställt schema. Tillträde sker till hösten 2022.
Klubbens vision är gemenskapen i centrum, med delaktighet, engagemang och en familjär stämning. Tortuna Golfklubb skall investera i sina medlemmar, utveckla spelare efter allas förutsättningar och utöva idrotten golf. Vårt mål - att du som medlem har hittat hem.

Vem söker vi?
Med din erfarenhet har du förståelse för vad det innebär att driva och sköta en verksamhet med medarbetare, entreprenörer och ideella krafter.
När jobb ska utföras så är du inte blyg att kavla upp ärmarna och göra jobbet själv, eller tillsammans med dina medarbetare. Du har drivet att lösa arbetsuppgifter utan att de blir tilldelade till dig och har blicken och känslan att lätt kunna prioritera vad som är viktigast.
Du har byggt upp ett bra lokalt nätverk i regionen, har bra koll på den senaste utvecklingen inom golfen och golfsverige, samt har ett strategiskt affärs- och ett marknadstänk. Vi ser att du vill utveckla dig själv och andra, och kan leda och motivera människor. Du är bekväm med den administration som förväntas av en klubbchef och den digitala utvecklingen. Du är ödmjuk inför dina relationsbyggande uppgifter och är ansiktet utåt mot våra medlemmar, gäster och partners. Att du själv spelar golf ser vi som en självklarhet.

Vi på Tortuna Golfklubb erbjuder
Du får en spännande och viktig roll med möjlighet att sätta din egen prägel på rollen - i en golfklubb som är i positiv förändring och tillväxt med många nya medlemmar och samarbetspartners. Du kommer att vara en viktig nyckelspelare för Tortuna Golfklubbs fortsatta utveckling.
Denna rekrytering sker med vår samarbetspartner NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på nxtjobb.se, välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jan Hedman
Telefon 076-0148100
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.