Lärare till NTI Gymnasiet Västerås

Lärare till NTI Gymnasiet Västerås

NTI Gymnasiet i Västerås har tre program, Teknikprogrammet, IT-programmet och Estetprogrammet. Teknikprogrammet förbereder eleverna för vidare studier till ingenjör och/eller systemvetenskap. Estetprogrammet är också högskoleförberedande och har två inriktningar; Design front end och Musikproduktion. IT-programmet utbildar framtidens supporttekniker och nätverkstekniker och är en yrkesutbildning. Skolan ligger centralt i Västerås, några hundra meter från centralstationen. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och arbetar med eleven i centrum.

Det här söker vi
Vi söker dig som är lärare, behörig att undervisa på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet eller i grundskolan. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende hos elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet. Ett visst intresse för teknik och teknikutveckling är bra då det är vår kärnverksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vi behöver nu tre nya lärare och söker inom nedanstående ämnen. Beroende på ämneskombination varierar omfattningen av tjänsten men strävar efter att ha 100 % på varje tjänst.
  • Samhällskunskap / Historia
  • Programmeringsämnen
  • Nätverksämnen
  • Teknik
Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget kan det även komma att ingå mentorskap för en grupp elever.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av samarbete, arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner, försäkringar och friskvårdsbidrag med mera.

Övrigt
Tillträdesdag: senast augusti 2019, eventuellt tidigare
Tjänstens/tjänsternas omfattning: 100%
Placeringsort: Västerås
Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 190415
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Karwan Saeed Foad och Anders Tegerhult, rektorer NTI-gymnasiet Västerås, telefon: 021-40 39 44

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NTI Gymnasiet har målsättningen att bli Sveriges ledande gymnasieskolor inom tech, science och IT. Med våra 28 skolor utbildar vi elever för att de ska kunna leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Vår förståelse för teknikens roll i framtiden är vad som förenar och driver oss, och vad NTI Gymnasiet vill uppmuntra hos våra elever, oavsett vad de väljer att göra i framtiden. NTI Gymnasiet är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare.