Lärare i Elämnen till NTI Gymnasiet

Lärare i Elämnen till NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet i Västerås är en attraktiv skola som växer. Vi har tre program och drygt 210 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där tech och elevperspektiv genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

På grund av att en av våra mest erfarna medarbetare går i pension söker vi nu en lärare i elämnen.

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer att undervisa i bland annat Mekatronik, Elektromekanik och Energiteknik. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget ingår det även mentorskap för en grupp elever.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom samarbete med andra NTI-gymnasier, Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är lärare och behörig att undervisa i elämnen på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet.

Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av APL-samordning. Vi kommer kalla till intervjuer löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum för ansökan.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start 1 augusti 2020, placeringsort Västerås.

Har du frågor, kontakta gärna:

Rektor Anders Tegerhult, anders.tegerhult@ntig.se Tel: 021-40 39 44 eller

Biträdande rektor Annette Tynn, annette.tynn@ntig.se Tel: 021-40 39 41.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NTI Gymnasiet har tre olika profiler inriktade mot tech, vetenskap samt handel och ekonomi. Gemensamt för alla profiler är att de ger våra elever kunskaper i ny teknik och digital spetskompetens. Vi ska ligga i teknikens framkant, därför präglas vår skolmiljö av digitaliserad pedagogik med makerspaces och VR/AR-labb. Dessutom ingår programmering och entreprenörskap på alla program, såväl som möjligheten att bli certifierad i branschverktyg.

Framtidens innovationer börjar på NTI Gymnasiet. Läs mer om våra 28 skolor på ntigymnasiet.se.