Gymnasielärare i matematik, teknik, programmering

Gymnasielärare i matematik, teknik, programmering

Det här erbjuder vi dig

Hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget ingår det även mentorskap för en grupp elever.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom samarbete med andra NTI-gymnasier, Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Då skolan växer med ytterligare en klass på teknikprogrammet till hösten kommer vi behöva fler lärare.

Vi har sammanlagt drygt 1,5 tjänster att fylla. Tjänsternas procentsats är beroende av ämneskombination. Vi söker dig som är lärare och behörig att undervisa i framförallt Matematik, programmering och Dator-nätverksteknik på gymnasienivå. Att kunna undervisa i teknik och engelska är intressant i ämneskombinationen.

Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer kalla till intervjuer löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum för ansökan.

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 70-100 % beroende på kombination av ämnen. Start 8 augusti 2020 på NTI Gymnasiet Västerås.

Har du frågor, kontakta gärna:

Rektor Anders Tegerhult, anders.tegerhult@ntig.se Tel: 021-40 39 44 eller

Biträdande rektor Annette Tynn, annette.tynn@ntig.se Tel: 021-40 39 41.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av olika typer av förmedlings- eller rekryteringstjänster och annonssäljare.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se.