Projektstyrningsspecialist

Projektstyrningsspecialist

”Vårt mål på NCC är att vi ska ha branschens mest tillförlitliga projektstyrning”

Som projektstyrningsspecialist kommer du, i ett självständigt och utmanande arbete ansvara för hur vi arbetar med kostnadsstyrning för att uppnå våra mål inom Building Västmanland/Sörmland

Befattningen är placerad under Gruppchef Kalkyl & Inköp vilket också innebär att du kommer att vara en viktig del i genomförandet av avdelningens strategier. Geografiskt är placeringen på vårt kontor i Västerås men du kommer att arbeta inom hela vår avdelnings geografi.

Här är dina nya utmaningar

Som projektstyrningsspecialist har du till huvuduppgift att stödja projekten inför projektstart och under projektets gång med fokus kostnadsstyrning, riskhantering och prognosarbete. Du jobbar proaktiv med utbildning i verktyg och arbetssätt för att utveckla vår avdelning inom kostnadsstyrning.
  • Ge support till projekten i systemverktyg MAP
  • Aktivt stödja projekten vid upprättande av produktionskalkyler
  • Granska produktionskalkyler avseende kvalité och avstämningsbarhet
  • Start av MAP-kostnadsstyrning
  • Stödja och utveckla projekten i arbete med avstämning- och prognosteknik
  • Behovsanpassad utbildning inom avdelning
  • Delta i nätverk för projektstyrningsspecialisterDina erfarenheter och egenskaperDu jobbar idag med fördel som revisor eller i en funktion med ekonomistyrning. Inget krav med erfarenhet av byggbranschen.
  • För att lyckas i rollen som projektstyrningsspecialist har du förmågan att skapa kontakter och samarbete med våra projekt. Som person är du noggrann och strukturerad, du har ett intresse för planering, ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att kontinuerligt förbättra våra processer och rutiner. Du är pedagogisk i ditt sätt att arbeta och trivs med att ha en roll där du kan arbeta självständigt och fungera som ett specialiststöd till våra projekt.
  • Vi ser att du har minst 3 års relevant erfarenhet inom revisionsarbete eller ekonomistyrning.
Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Västerås. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer kring tjänsten?

Har du frågor kring tjänsten kontakta Sebastian Stenberg, Gruppchef på tel. 070-088 74 00. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2020-03-05.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.