Projektchef Building Västmanland/Sörmland

Projektchef Building Västmanland/Sörmland

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar? NCC Building Västmanland/Sörmland söker nu en projektchef som vill fortsätta arbetet med att stärka vår position, arbeta med intressanta projekt och duktiga medarbetare.

Din nya utmaningSom projektchef hos oss har du resultat och personalansvar för ett eller flera projekt. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra projekt från start till slut inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar och ska samtidigt säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du planerings- och produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare i projektet och ser till att arbetet genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar.

Utmärkande för våra arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel gällande hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer och projekt samt hur vi uppför oss mot såväl våra kunder som mot våra kollegor. Som projektchef har du ett direkt personalansvar för ett antal platschefer, projektingenjörer och arbetsledare vilket bl.a. innebär löne- och medarbetarsamtal med dessa. Utöver det har du ett ledaransvar över projektets övriga medlemmar.

Din ProfilVi söker dig som har en akademisk utbildning med mångårig erfarenhet från projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, gärna från roller med ett ledaransvar. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Du har goda kunskaper i projektplanering samt kalkyler och ekonomisk uppföljning. Vi förutsätter att du är van vid ekonomiskt ansvar samt är kunnig inom avtals- och entreprenadjuridik.

Dina personliga egenskaper är något vi lägger stor vikt vid, du är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en genomgående positiv attityd och en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Jobba på NCCPå NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Eskilstuna eller Västerås, arbetsområdet kommer att vara Västmanland och Norra Sörmland. Då tjänsten kräver en del resor är B-körkort ett krav.

Kontakt För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Jenny Gunnar, tel. 070 - 020 74 41

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-06-15

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.