Mättekniker med samordningsansvar till NCCs Mark & Anläggningsgrupp

Mättekniker med samordningsansvar till NCCs Mark & Anläggningsgrupp

Här är dina nya utmaningar
Nu söker NCC Civil Middle en mätningstekniker till regionen Västmanland/Södermanland. Som mätningstekniker hos oss på NCC ligger du alltid steget före den dagliga produktionen och verksamheten ute i våra projekt. Vi ser våra mätningstekniker som en länk mellan tjänstemännen på såväl NCC som till våra underentreprenörer, vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga, lyhördhet och intresse för branschen.

Denna tjänst omfattar även att vara en samordnande funktion för att förse projekten med mättekniker, antingen med egna eller inhyrda resurser. Goda kontakter med olika mätfirmor är därför en fördel.
Drivs du av att tillsammans med dina kollegor hos oss på NCC, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat och ett bra arbete i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.

Det här förväntar vi oss av dig
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet som mätningstekniker, mätkonsult eller arbete i angränsande bransch/område. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar. Du trivs med att både arbeta i grupp men även, stundvis arbeta ensam. Du är trygg i dig själv och stimuleras av att ta egna initiativ. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi gärna att du har
  • Erfarenhet av mätyrket
  • Goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift (detta är ett krav).
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-programmen.
  • Kunskaper inom AMA, MER är meriterande.
  • Kunskaper om mängdreglering är meriterande
  • Kunskaper om att bygga modeller till maskinstyrning är meriterande
  • Körkort: B-behörighet
Meriterande om du innehar mätbehörighet 1 eller 2 hos Trafikverket.

Kom och utvecklas!
På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Västerås. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Körkort krävs då tjänsten innebär en hel del resande inom regionen som består av Västmanland och Södermanland med kontor i Västerås, Nyköping & Eskilstuna.

Vill du veta mer om rollen som Mättekniker kontakta:
Rekryterande chef Thomas Tengbert 070-344 45 78 thomas.tengbert@ncc.se alt
HR-partner Ellinor Johansson, 079-0787913 ellinor.johansson@ncc.se
Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer kontinuerligt bearbeta ansökningarna.
Senaste ansökningsdagen är dock den 6 november 2019.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 6 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.