Anbuds-/Kalkylledare med placering i Västerås, Uppsala eller Örebro

Anbuds-/Kalkylledare med placering i Västerås, Uppsala eller Örebro

Om verksamheten

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Inom Hercules Grundläggning ingår närmare 300 medarbetare och har en omsättning på cirka 1 miljard SEK (2017).

Nu söker vi en anbudsledare/kalkylledare med placering i Västerås, Uppsala eller Örebro!
Kom och hjälp oss att växa! Vi har många spännande utmaningar framför oss och behöver fler viktiga spelare till vårt lag.

Som anbuds-/kalkylledare hos oss har du en viktig roll då du ansvarar för anbudskalkylering - från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer in i ett tidigt skede och arbetar nära verksamheten. Beroende på projektens omfattning ansvarar du för ett eller flera projekt samtidigt. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden till viss del varierar mellan olika projekt får du också möjlighet till egen utveckling och nya utmaningar.

Exmepel på arbetsuppgifter:
  • Framtagande av underlag för kalkylbeslut
  • Upprätta anbudskalkyler och analysera förfrågningar
  • Genomföra risk- och möjlighetsanalyser
  • Kontakt och samordning med interna och/eller externa kunder.
Dina erfarenheter
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har god kännedom om kostnadsnivåer, behärskar allt från detaljerade kalkyler till enkla överslag. Du har lämplig eftergymnasial utbildning. Har du tidigare erfarenhet från liknande bransch/verksamhet är det meriterande.

Vi förutsätter att du har god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Dina egenskaper
Som person är du nyfiken, har ett siffersinne, är noggrann och analytisk och har förmåga att se helheten men inte glömma detaljerna. Du har god planeringsförmåga, är leveranssäker och trivs i en roll där individuellt arbete kombineras med nära teamarbete.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringsort är Västerås, Uppsala eller Örebro. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Johan Eirefors, +46 (0)70-512 20 02 alt. johan.eirefors@hercules.se

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV, senast den 31 januari.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.