Du kommer i huvudsak jobba i Västmanland.
B-körkort och egen bil är ett krav då vi jobbar med hembesök.
Vid fast anställning - tjänstebil.

Brinner du för försäljning och att hjälpa människor? Då vet vi att du kommer lyckas i rollen som säljare hos oss. Du strävar efter kicken av en framgångsrik försäljning. Tjänsten är heltid med flexibel arbetstid. Drömjobb för rätt person, kanske det är Du?

Du behöver vara driven, kreativ och utåtriktad. Du älskar att göra mål! Det som kommer vara avgörande om du är rätt person, är din vilja, inställning och egna driv. Som person har du lätt för att sätta dig in i kundens behov med ett glatt humör och tycka om att ge service till privatpersoner i blandade åldrar. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och social. Du har en god förståelse för försäljning och drivs av att göra affärer, men är också glad om en kollega lyckas. Är du en duktig, idérik och driven person så har du goda möjligheter att lyckas som säljare hos oss. Du behöver ej ha erfarenhet från Köksbranschen, du får en bra utbildning av oss. Naturligtvis är erfarenhet av försäljning meriterande.

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt arbete under eget ansvar. Det gäller att man är disciplinerad nog att klara av det. Du utgår från ditt hem och jobbar efter din planering för att uppnå bästa resultat. Du rapporterar till säljchefen. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökande.

Vi anställer löpande, skicka in din ansökan redan i dag.
Mer info
Kontaktperson Mikael From
Email Mejla Mikael From
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norddesign.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi heter Närkekök AB och är återförsäljare för NorddesignKök i området Örebro/Västmanlands län med omnejd.

Mycket har hänt sedan starten 1980 då Norddesign fick idén att byta luckor i stället för riva ut hela köket. Vi tillverkar måttanpassade luckor från grunden för att uppnå bästa kvalité.

I dessa tider är det väldigt många som renoverar sina kök.

Vi gör smarta köksrenoveringar, vi byter kök på befintlig stomme, såsom luckor, lådor och handtag. Vi byter även bänkskivor, diskhoar, stänkpanel mm. Vårt huvudkontor och tillverkningen ligger i Falkenberg men vi finns i hela Sverige, Norge och Danmark. I dagsläget tillverkar vi över 100 kök i veckan. Sortimentet har utvecklats i takt med att funktionalitet och design blivit allt viktigare för våra kunder.