Myresjöhus söker Byggledare till Västerås

Om jobbet

OBOS Sverige AB är Sveriges ledande huskoncern som marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus. Verksamheten bedrivs inom dotterbolagen Myresjöhus AB, SmålandsVillan AB, OBOS Mark AB och OBOS Bostad. Årsomsättningen är 3,3 miljarder kronor och antalet medarbetare ca 1000. Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där vi också har Europas modernaste produktionsanläggning. Vi har även produktionsanläggningar för volymhus i Vrigstad och Sundsvall.

Har du erfarenhet av att leda byggprojekt? Har du god ekonomisk kompetens och är van vid upphandlingar och förhandlingar? Är du en kommunikativ person som trivs att arbeta i projektform? Då har vi tjänsten för dig!

Myresjöhus växer i Västmanland och nu behöver vi förstärka organisationen med ytterligare en Byggledare till Västerås, som kommer att verka i region mitt.

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll som Byggledare är du produktionsansvarig och ekonomiskt ansvarig för styckehus på totalentreprenader. Dina arbetsuppgifter innefattar att leda byggprojekt från upphandling till garantibesiktning, samt att vara kundvårdsansvarig tom 2 år efter inflyttning.

Mer i detalj innebär detta att du med din kompetens optimerar projekten i det initiala skedet och medverkar till att projekten uppnår god lönsamhet. Du ansvarar för entreprenaders upphandlingar, förhandlingar och avtal, samt ansvarar för projekteringshandlingarna samt entreprenadernas genomförande. Du tillser att kontroller av slut- och garantibesiktningar genomförs.

Tjänsten innehåller också löpande kundvård, att utveckla entreprenörsrelationer, samt att vara en del av säljarens team. Du kommunicerar nyckeltal med huvudkontoret i varje projekt.

Vem trivs här?

Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med bygg/projektledning och att leda byggprocesser från start till avslut. Du har vana av att sköta den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen av totalentreprenader. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning samt ett stort intresse för byggbranschen och trivs i en roll där du har ett helhetsansvar. Du har förmåga att överblicka helthetsbilden, arbeta proaktivt och ser vad som kontinuerligt behöver göras. Du har en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, allmänna datorkunskaper och B-körkort.

Som person är du:

Du är rätt person för jobbet om du gillar att skapa goda relationer och vårda dessa. Du behöver också gilla ordning och reda, för att klara av rollen. Om du dessutom gillar att ta ansvar, leverera det lilla extra under press och har en mogen personlighet som har lätt för att skapa förtroende, då kommer du att trivas hos oss! Du gillar att motivera andra, oavsett om det är en kund, leverantör eller kollega.

Vad erbjuder vi?

Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen; vi satsar dessutom på att personalen ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda. Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfull personal. Koncernen är i en tid av optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga cv och personligt brev.

Sista ansökningsdag är den 29 oktober. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Johanna Andersson, på tel 0736-847096 eller maila johanna.andersson@badenochandclark.se.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Badenoch & Clark är ett ledande internationellt rekryteringsbolag som sammanför specialister och chefer med attraktiva arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget