Utbildningssamordnare/säljare till Motivera i Västerås

Utbildningssamordnare/säljare till Motivera i Västerås

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att hitta lösningar till kunden och skapa långsiktiga relationer? Är du dessutom nyfiken och trivs i en roll där du har dator och telefon som arbetsverktyg? Då har vi tjänsten för dig!

Nu söker Motivera en säljande utbildningssamordnare till Västerås.

Ansvarsområden

Som utbildningssamordnare
kommer du att ta plats på Motiveras kontor och bli en del av ett företag där det är korta beslutsvägar och högt i tak. Du kommer att driva Motivera framåt genom att hitta nya samarbetspartners samt ha kontakt med befintliga. I rollen kommer du presentera Motiveras utbildningar med målet att i slutändan inleda ett samarbete. Arbetet sker via telefon där du behandlar ett urval av företag.
Utöver detta tillkommer administration och orderhantering i CRM. Motivera välkomnar alla kunder så du kommer ha kontakt med allt från globala koncerner till egenanställda vilket ger dig ett brett nätverk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att
arbeta med försäljning mot kund. För att trivas i rollen bör du vara nyfiken, driven och ha en förmåga att skapa förtroende för så väl befintliga som nya kunder.

Meriterande för tjänsten
  • En
respektfull, förtroendeingivande och ödmjuk personlighet
  • Erfarenhet
av kundbemötande
  • Dator-
och telefonvana

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Mer info
Email Mejla Motivera Sverige AB
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motivera.com
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM MOTIVERA

Motiveras affärsidé

Vi ska erbjuda stimulerande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare och organisationer i hela Sverige. Vår verksamhet ska kännetecknas av respekt och hänsyn till deltagarnas personliga integritet och grundas på den enskildes förutsättningar, krav och behov.

Var finns vi?

Motivera har kontor och/eller utbildningslokaler i de flesta större städer i Sverige. Naturligtvis kommer vi gärna ut till våra kunder och har utbildning i deras lokaler om det passar bättre

Vi har arkiv som går tillbaka till 1997

Motivera är unikt bland branschens utbildningsföretag när det gäller arkivering: Vi har arkiverat samtliga deltagare som gått utbildning hos oss allt sedan starten 1997. Vi har alltid varit säkerhetsmedvetna och är noggranna med att garantera säkerheten för våra kunders uppgifter och har aldrig lämnat ut dem till tredje part.