Kabeltekniker

Kabeltekniker

Arbetsbeskrivning

Som kabeltekniker ansvarar du för felavhjälpning och förbättring av de befintliga telenäten. Du arbetar främst på kopparnätet, men även underhåll av fibernätet hör till dina arbetsuppgifter.
Du utgår hemifrån med servicebil, tilldelas uppdrag och ansvarar sedan för avrapportering och dokumentation av utfört arbete. Stolparbete och grävning förekommer i tjänsten.

Arbetet utförs självständigt i den dagliga fältverksamheten. Arbetsdagarna är fria och rörliga där du förväntas ta stort eget ansvar för att hålla tidsplaner och driva ditt arbete framåt.

Normal arbetstid: Dagtid

Placeringsort: Västerås med omnejd

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete som kabeltekniker och har kännedom om koppar- såväl som fibernätet, men har du inte det så tittar vi gärna in på dina egenskaper och tidigare erfarenheter för att utveckla dig in i branschen.

Du ska ha ett logiskt tänkande för uppgiften. Du är van vid, och trivs med, att arbeta på fältet samt ta ansvar för att ditt arbete blir utfört på utsatt tid och med god kvalitet. Du trivs också med kundkontakt och delar gärna med dig av dina tekniska kunskaper.

Som person är du metodisk, noggrann och arbetsam. Vidare är du handlingskraftig och engagerad i ditt arbete. Du är lösningsfokuserad som person och känner ett ansvar över att genomföra arbetet på bästa sätt.

Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst vad vår kund efterfrågar.

Fullgott färgseende och B-körkort är ett krav för tjänsten.

Urvalet startar omgående - vi ser fram emot att få din ansökan redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kundsräkning söker vi Kabeltekniker (ett av Sveriges största Telekomföretag)

Vi söker dig som vill få chansen att utvecklas inom en framgångsrik organisation. Där får du möjlighet att arbeta inom ett tekniktungt område i en väletablerad organisation där du har stor utvecklingspotential.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.