Tekniker inom Fastighetsautomation

Tekniker inom Fastighetsautomation

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.
Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.Letar du efter en ny utmaning? Brinner du för service och kundvård? Vill du bli en av våra nya kollegor i ett sammansvetsat team med högt till tak? Midroc Electro i Västerås befinner sig i ett expansivt skede och söker nu Tekniker till vår avdelning inom Fastighetsautomation.

Vi söker dig som trivs med att driva ditt eget arbete framåt, som sätter upp egna mål och som brinner för teknik och problemlösning inom fastighetsautomation.

Inom vår avdelning levererar vi kompletta system för fastighetsautomation. Vi projekterar, konstruerar och programmerar våra system samt bygger automatikskåp i vår verkstad. Som tekniker hos oss är du en naturlig del i vårt projektteam, där du tillsammans med projektledaren, konstruktören och programmeraren genom projektet har en öppen dialog för projektets bästa och för projektets slutförande. Vi ser det som en fördel om du känner dig hemma både i att arbeta som lagspelare och individuellt i egna projekt.

Om tjänsten

Ditt arbete som tekniker inom fastighetsautomation består i att driftsätta de system som vi levererar, så väl som nyproduktion och anpassningar av befintliga anläggningar. Ombyggnationer av apparatskåp utbyte av styrsystem samt mindre installationer. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme-/ventilationssystemet hos våra kunder inom statliga, landsting och kommunala förvaltningar där du kommer att jobba tillsammans i team med våra projektledare, konstruktörer, programmerare, utvecklingsingenjörer.

Egenskaper

I rollen som tekniker inom fastighetsautomation är det en självklarhet att man bidrar till projektet i helhet och samtidigt ser sin egen del. Du är strukturerad, metodisk och noggrann i ditt arbete. Du hanterar de vanligaste förekommande kommunikationsprotokollen och har kunskap om PLC-programmering. Du har goda kunskaper och erfarenheter inom installationsteknik och känner dig trygg i att planera ditt dagliga arbete. El-utbildning och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
  • En spännande miljö i ett expansivt företag.
  • Intressanta och varierande uppdrag.
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.
  • Trevliga kollegor; vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor. Vi samarbetar och har en god kommunikation inom företaget, jobbet tar vi på allvar men vi har också mycket trevligt tillsammans med gemensamma aktiviteter.
  • Möjlighet till personlig utveckling och karriär; kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.
  • Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.
Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag!

Kontakt

Projektledare Fatighetsautomation Västerås

Håkan Källström, tfn 010-4713355

hakan.kallstrom@midroc.se

Avdelningschef Fastighetsautomation

Peter Seffel, tfn 010-4713366

peter.seffel@midroc.se

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fastighet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)