Projektledare

Projektledare

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vill du komma vidare i din karriär och är redo att ta dig an en utvecklande roll som projektledare? Vi söker en ny projektledare till entreprenadavdelningen i Västerås. Vi söker dig med rätt kompetens och inställning som vill vara med och driva och utveckla verksamheten vidare.

Avdelningen har idag 49 medarbetare och sysslar framför allt med elservice, entreprenad, konstruktion och security. Våra uppdrag utför vi tillsammans med kunder inom bl.a bygg, fastighet och offentlig sektor. Vi har många långvariga kundkontakter att vårda, men även en vilja att utveckla nya.

Arbetsuppgifter:
  • Att driva projekt från projektering till färdig produkt
  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
  • Att proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder
  • Att kalkylera och lämna offerter
  • Att ha ansvar för det ekonomiska resultatet
Hos oss får du ett självständigt, varierande och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du får en familjär känsla med de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vårt interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Kompetens och erfarenhet:

Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån elbranschen. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. Du har goda kunskaper om svenska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.

För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du gillar ordning och reda och är engagerad, noggrann och målinriktad, samt att du trivs med varierande arbetsdagar.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-18.

Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktpersoner:

Emma Wetter, avdelningschef, emma.wetter@midroc.se, tfn 010-471 58 69

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (14 dagar kvar)