Elektriker Västerås

Elektriker Västerås

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.
Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.Söker du en ny utmaning? Brinner du för service och kundvård? Hos oss finns tryggheten och möjligheterna som ett stort företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.
Vi på Midroc Electro expanderar i Västerås i form av spännande projekt och vi har nu behov av engagerade elektriker för att möta dessa utmaningar!

Vi söker dig som är elektriker inom el med erfarenhet från service, entreprenad eller tele. El-utbildning och B-körkort är ett krav. Vi ser det som en fördel om du känner dig hemma både i att arbeta som lagspelare och individuellt i egna projekt.

Vi erbjuder
  • En spännande miljö i ett expansivt företag.
  • Intressanta och varierande uppdrag.
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.
  • Trevliga kollegor; vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor. Vi samarbetar och har en god kommunikation inom företaget, jobbet tar vi på allvar men vi har också mycket trevligt tillsammans med gemensamma aktiviteter.
  • Möjlighet till personlig utveckling och karriär; kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.
  • Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.
Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag!

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)