Projektledare till Fastighetsautomation

Projektledare till Fastighetsautomation

Vill du komma vidare i din karriär och är redo att ta dig an en utvecklande roll som projektledare? Midroc Electro växer och vi söker en projektledare inom Fastighetsautomation till vårt kontor i Västerås. Vi söker dig med rätt kompetens och inställning som vill vara med och bidra till vår spännande tillväxtresa. Fastighetsautomation är idag 40 personer från Örebro till Stockholm. Totalt är vi idag fem projektledare som rapporterar till avdelningschef som utgår från Örebro.

Som projektledare kommer du att driva och leda olika projekt inom entreprenad och service på fastighetsautomation. Projektledaren har ansvar för projektets ekonomi och att leda arbetsgruppen i rätt riktning. Detta innebär daglig kontakt med din projektgrupp med konstruktörer, programmerare, tekniker och installatörer.

Dina arbetsuppgifter innebär
  • att driva projekt från projektering till färdig produkt.
  • att leda, utveckla och motivera medarbetare genom hela projektet.
  • att proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder.
  • att kalkylera och lämna offerter.
  • att ha ansvar för det ekonomiska resultatet.
Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vårt interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund från skola/arbetsliv eller ett stort intresse inom området. Det är meriterande om du har arbetat som elektriker eller har kunskaper inom el eller fastighetsautomation.Du har goda kunskaper om svenska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.

Vi ser gärna att du har jobbat som en projektledare eller liknande roll tidigare. Som projektledare kommer du att ha en samordnande roll och det övergripande ansvaret för diverse projekt. Vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både internt och externt.

Urval sker löpande, så tveka inte på att höra av dig eller skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag: 2019-03-31.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.

Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende.
Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende.
För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.