Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet i Västerås

Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet i Västerås

Meritmind i Västerås växer och för att kunna fortsätta med det söker vi nu fler medarbetare. Vi söker dig som är erfaren redovisningsekonom och som är på jakt efter att börja det nya året med en ny spännande utmaning.

Vi önskar komma i kontakt med dig vare sig du är intresserad av uppdrag i form av anställd eller som underkonsult (associerad).

Att vara konsult på Meritmind är en möjlighet för dig att utvidga ditt CV med nya branscher, företag och erfarenheter samtidigt som du bidrar till våra kunders fortsatta framgång och utveckling! Du får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta ekonomer som träffas regelbundet. Ständig utveckling är viktigt och det är något som du erbjuds som konsult hos oss.

Arbetsuppgifterna varierar från uppdrag till uppdrag. Vi matchar din redovisningsbakgrund mot kundens behov. Här är exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Moms och skatteredovisning, legal rapportering
  • Förändrings- och förbättringsarbete
Kvalifikationer och erfarenhet

Du är utbildad ekonom från högskola/Universitet och har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från producerande bolag och att du har arbetat i flera olika ekonomisystem. Du bör prata och skriva engelska flytande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stor vikt i att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en god känsla för affärsverksamheten. Vidare har du en bra förståelse för detaljer så väl som helhetsperspektiv samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter. Du trivs med att arbeta självständigt och stimuleras av att möta nya miljöer.

Om Meritmind
Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer på Meritmind, Caroline Ollas på caroline.ollas@meritmind.se eller 073-0143319 eller Caroline Kallin på caroline.kallin@meritmind.se 076-0320323. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)