Ledigt jobb som Interim Business controller i Västerås med omnejd

Ledigt jobb som Interim Business controller i Västerås med omnejd

Som interim Business Controller kommer du att ta fram ekonomirapporter och presentationer för våra kunders avdelnings- och enhetschefer, ta fram beslutsunderlag för strategisk inriktning, prioritering och riskanalys och resursanvändning. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Varje uppdrag är i snitt 9-12 månader långt och du är utlånad till en kund i taget.

I jobbet ingår till exempel att
  • agera beslutsstöd
  • bistå med ad-hoc analyser och utredningar
  • upprätta budgetar och prognoser
  • bevaka lönsamheten
  • upprätta och driva genom nya affärsmål
  • utveckla arbetsmetoder och interna processer.
Är du rätt för rollen som interim Business Controller?

Vi söker dig som har hög kompetens inom verksamhetsanalys och erfarenhet av att arbeta som Business Controller, att arbeta i en internationell miljö och att ha jobbat med redovisning tidigare i karriären eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi önskar även att du är flytande i svenska i såväl tal som skrift, har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt har relevant akademisk utbildning.

Vad vi på Meritmind kan erbjuda dig:

Vi är måna om dig som konsult och du har alltid en personlig kontakt med din konsultchef på innekontoret. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Som interim Business Controller är du ett mycket uppskattat tillskott till din kund och du får möjlighet att skapa värde från dag ett!

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning och du har en fast lön både på och mellan uppdrag samt 30 dagars semester. Vi erbjuder kompetensutveckling, förmåner via Benify och vi är anslutna till kollektivavtal.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Caroline Ollas på 072-0143319, caroline.ollas@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, men senast 30/4.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)