Ekonomikonsulter till Ludvika, Fagersta och Västerås

Ekonomikonsulter till Ludvika, Fagersta och Västerås

Vi söker efter dig som är intresserad av interimsuppdrag hos våra kunder i Ludvika, Fagersta, Västerås och orterna däromkring. Antingen för att du bor där eller om du har möjlighet att veckopendla. Vi söker erfarna ekonomikonsulter med F-skattsedel till både kortare och längre uppdrag, på hel- och deltid. Men vi söker även dig som någon gång funderat på att starta eget bolag och bli din egen chef. Skicka in ditt CV nedan så berättar vi mer om livet som konsult.

Som associerad konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Vill du bli en del av vår verksamhet och bidra till både din egen och våra kunders framgång?

Exempel på roller:
 • CFO
 • Ekonomichef
 • Business controller
 • Financial controller
 • Produktionscontroller
 • Projektcontroller
 • Redovisningsansvarig
 • Redovisningsekonom
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat som kvalificerad ekonom minst 5 år och har du erfarenhet av större eller medelstora företag. Du har erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystem samt gärna erfarenhet av att arbeta i internationella och tillverkande bolag. Meriterande är också om du är flytande i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som konsult stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter. Som person är du en affärsorienterad, noggrann, analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du drivs av att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga.

Placering: Södra Dalarna och Mälardalen

Om Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Kallin på caroline.kallin@meritmind.se eller 0760-32 03 23. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på följande innan du skickar din ansökan:
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (19 dagar kvar)