Ekonomiassistent till Menigo i Västerås

Ekonomiassistent till Menigo i Västerås

Din roll
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara registrering/tolkning/kontering av leverantörsfakturor, inköpsordermatchning, leverantörsbetalningar, hantering betalningspåminnelser/krav.

Tjänsten är ett vikariat tom 2019-08-31 där du blir en del av
Leverantörsreskontran inom Shared Service Center i Västerås.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3-årig ekonomisk gymnasieutbildning och minst 2 års erfarenhet från ekonomiarbete med erfarenhet av utredning och avstämningar. Du en van användare av IT-system såsom Officepaketet främst Excel, redovisningssystem samt elektroniska fakturahanteringssystem. Kunskaper inom ASW550 samt OPTO är meriterande. Dina kunskaper i engelska bör vara goda eftersom en del av våra kontakter är med utländska leverantörer.

Du arbetar strukturerat och är van att klara av ett högt arbetstempo mot deadlines. Du är en noggrann och ansvarstagande person som är duktig på att prioritera ditt arbete och alltid levererar hög kvalitet i det du gör. Du har god teamkänsla och upplevs som lätt att samarbeta med. Vi är en serviceenhet internt och externt, varpå din förkärlek för god kommunikation är viktig.

Vi erbjuder
Vi består av tio engagerade och kunniga medarbetare som alla drivs av att tillsammans med kollegor inom organisationen arbetar för att vi ska ha rätt information i våra system så vi kan säkerställa korrekta betalningar till våra leverantörer. Vårt kontor ligger i fräscha lokaler i Västerås där vi totalt är 30 medarbetare.

Din ansökan
Låter detta som ett jobb för dig? Ansök redan idag, dock senast den 23 september 2018. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare Linda Jansson på tel. 0721-433777. Vår fackliga företrädare är Jacqueline Olofsson, Unionen, 031-3362071.


Välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Linda Jansson
Telefon 0721-433777
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Menigo älskar vi mat och att hjälpa våra kunder skapa goda matupplevelser för sina gäster - vi levererar allt som förenklar våra kunders vardag. Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger oss tillgång till deras erfarenheter och kunskap så att vi kan växa både på höjden och bredden. Vill du veta mera om oss gå in på www.menigo.se