Utesäljare till DOT i Eskilstuna

Utesäljare till DOT i Eskilstuna

Utesäljare till DOT i Eskilstuna
Vi söker dig som brinner för att skapa relationer och som gillar att bidra - dina framgångar blir bolagets framgångar! Vi välkomnar dig till ett bolag i en spännande utveckling där kund och affärsnytta alltid är i fokus.

Arbetsuppgifter
Till DOTS säljteam söker vi nu en ambitiös och resultatorienterad utesäljare. En säljare som trivs med och drivs av att arbeta aktivt med försäljning genom att kontakta och besöka intressanta kundföretag. Att hitta nya affärsmöjligheter, skapa ytor för merförsäljning och i alla lägen ta hand om kunden är självklara arbetsuppgifter. Arbetet innehåller givetvis försäljning men även rådgivning och utveckling av befintliga relationer och kunder. Du rapporterar direkt till Försäljningschef och dina kunder finns i Mellansverige.

Erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av framgångsrik försäljning B2B där du etablerat nya och utvecklat befintliga relationer. För att lyckas i rollen som utesäljare på DOT krävs också en teknisk förståelse för att kunna hantera tekniska underlag och ritningar. Den branschkunskap du saknar utbildas du självklart i. Vidare har du mycket god datavana där du på ett effektivt vis hanterar såväl Officepaket som affärssystem och CRM-system.

Personlighet
Som i alla försäljningsrelaterade tjänster är det din personlighet som kommer avgöra din framgång. Du är energisk och initiativrik. Du är nyfiken, driftig och du vet vad som ska göras för att etablera nya samarbeten. För att vara rätt medarbetare för DOT krävs också att du värnar om ett gott klimat och samarbete, att du ser till organisationens och företagets övergripande bästa och med det har ett prestigelöst förhållningssätt där du tillsammans med andra hjälper till där det behövs.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser vi mycket fram emot din ansökan.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar DOT med Maxkompetens. Vänligen skicka din ansökan snarast, dock senast den 30/1 2019 till oss. Din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta Therese Hulte på telefonnummer 076-555 83 80.

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DOT är ett renodlat varmförzinkningsföretag och finns idag etablerade på två produktionsorter; Sölvesborg och Eskilstuna. DOT har ca 110 anställda och omsätter 150 miljoner. Affärsidén är att som ledande underleverantör samverka med kunden för att på ett lönsamt, miljövänligt och kvalitetssäkert sätt genomföra en optimal varmförzinkning och vidareförädling av produktionen. DOT är ett av få företag i branschen som är certifierade enligt både ISO 9001 och 14001. DOT är en del av DOT A/S. Läs mer på www.dot.se