Tågtekniker Västerås

Tågtekniker VästeråsMantena Sverige söker tågtekniker i Västerås

Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40.
Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen.

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, automation, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema och mekaniska ritningar.
Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit men du kan även ha jobbat inom bil, buss, industrielektriker eller annat tekniskt/elektriskt arbete. Du måste behärska svenska språket väl, både i skrift och i tal. Fordonsutbildning på fordonstypen får du hos oss.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Då arbetet innebär trafikmässiga bedömningar och växling av fordon kommer du att genomgå en läkarundersökning i enlighet med Transportstyrelsens regler.

Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där du antingen jobbar ett rullande treveckorsschema med ledighet var tredje vecka eller ständig natt med ledighet varannan vecka.

Låter det spännande?
Registrera ditt CV och sök tjänsten via vår hemsida
www.mantena.se. Har du frågor angående tjänsten, ring någon av våra produktionsledare, Robert Sköld på telefon 08-629 63 04 eller Lars Jansson på telefon 08-629 63 11. Urvalsprocessen sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2019-04-28
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mantena.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Mantena
Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ägs av norska staten. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige ansvarar i dagsläget för underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund.
Mantena Sverige har vunnit ett nytt underhållskontrakt för underhåll av
Mälartåg från våren 2019. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.