Kundmottagare

Kundmottagare

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker Dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för nöjda kunder och fordon. Du förstår värdet av att skapa förtroende för våra kunder och tycker att administration och rådgivning kring service och reparationer är roligt. Du behöver ha sinne för struktur och god datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är även ett plus för oss om du har arbetat som servicerådgivare eller liknande tidigare. Det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och en stor vilja att lära! Kundmöten, administration och fördelning av arbete till mekanikerna fyller en stor del av dina dagar. Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Då vi är ett glatt team där teamkänslan är hög, så är de viktigt att du kan arbeta i grupp.

Krav/meriterande är
  • Erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande servicebranscher
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Relationsskapare, som kombinerar kunskap, trygghet och affärsmässighet gentemot våra kunder
  • God datorvana och gärna kunskaper inom affärssystemet Kobra
Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

"Din placering är på vår verkstad i Västerås där du kommer att arbeta tillsammans med mekaniker, verkstadschef, kundmottagare och reservdels- och lageransvarig. Det är ett glatt och kompetent gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi erbjuder fast månadslön och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Verkstadschef Jesper Stolt, jesper.stolt@maltemanson.com.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon där vår expansion de senaste åren är unik för branschen! Våra 16 anläggningar finns på 15 orter, från Malmö i söder till Gävle i norr. Vi har även lanserat ett kompletterande verkstadskoncept- Malte City, med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar, allt för att bygga ut vår service till våra kunder oavsett storlek på fordon. Vi är idag cirka 175 medarbetare, och årsomsättningen beräknas till drygt 300 mkr 2022.

"Vi är Positiva, Engagerade, ochFlexibla Lagspelare. MedhögKompetens ochTillgänglighetlöservi kundernas problem medKvalitet och minimal miljöpåverkan"