Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker Dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du förstår värdet av att skapa förtroende för våra kunder och tycker att administration och rådgivning kring service och reparationer är riktigt roligt. Du behöver ha sinne för struktur, och stor datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare, är det meriterande.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är ett stort plus för oss om du kanske har arbetat som servicerådgivare eller liknande tidigare, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära! Administration, fakturering och fördelning av arbete till mekanikerna fyller en stor del av dina dagar.
Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp.

Krav/meriterande är
  • Erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande servicebranscher
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Relationsskapare, som kombinerar kunskap, trygghet och affärsmässighet till våra viktiga kunder
  • God datavana och gärna kunskaper inom affärssystemet Kobra
  • Körkort B är ett krav

Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag. Våra ledord i verksamheten är kvalitet och tillgänglighet.

Din placering är på vår verkstad i Västerås, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast månadslön, möjlighet till bonus, och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta HR-Chef Anna Brorson 010-169 93 07, anna.brorson@maltemanson.com.
Sista ansökningsdag är 2020-12-06, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Anna Brorson
Email Mejla Anna Brorson
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder är Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus.
Våra 14 anläggningar finns på 13 orter i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Under våren 2019 lanserade
Malte Månson-koncernen ett kompletterande verkstadskoncept,
Malte City – med inriktning på enbart transportbilar. Vi är idag cirka
130 medarbetare och årsomsättningen var 261 mkr 2019.

Malte Månson Verkstäder AB söker nu nästa viktiga medarbetare!