Teknisk Säljare till Magnetfabriken AB

Teknisk Säljare till Magnetfabriken AB

Om Magnetfabriken
Magnetfabriken AB har 25 års erfarenhet av permanenta magneter och magnetlösningar. Under dessa år har vi tillsammans med våra kunder utvecklat flera nya användningsområden och unika magnetlösningar. Vi erbjuder ett brett sortiment av lagerförda magneter men tillverkar även helt enligt kunders specifikationer. Andra tjänster som vi utför är bl.a. magnetisering, montering, limning och packning. Vi arbetar även med produktutveckling, anpassningar, beräkningar för att finna den bästa magnetlösningen för kunden. Magnetfabriken AB är en del av Bufab Group. Bufab Group är en global Supply Chain Partner som erbjuder ett brett sortiment av fästelement och komponenter av olika material.

Om tjänsten
Som Teknisk Säljare på Magnetfabriken kommer du att arbeta med försäljningen av våra produkter utifrån befintligt kundregister. Du kommer att arbeta mot marknaden i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Tjänsten innebär att du kommer att resa då du förväntas gör ca 10 kundbesök i månaden.

Om dig
Vi tror att du har en högskoleutbildning och teknisk bakgrund. Du har erfarenhet som säljare, gärna som teknisk säljare, och är van att läsa ritning. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Du är en van användare av Office-paketet och sätter dig snabbt in i ett nytt affärssystem.

Som person är social, målmedveten och drivs av att göra bra affärer. Du trivs med att arbeta i ett team och att nå uppsatta mål tillsammans. Viljan att lära och utvecklas gör att du tar ansvar för att söka information och uppdatera dig inom ditt område. Du har kunden i fokus och jobbar för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kundfokus
  • Teknisk kunskap
  • Samarbetsförmåga
Om anställningen
Magnetfabriken AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Rekryteringsarbetet utförs av Adecco och du blir anställd av Magnetfabriken AB. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Magnetfabriken AB erbjuder dig:
  • Fast månadslön
  • Tjänstebil
  • Bonussystem
Om ansökan
Tjänsten har start i januari. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är testerna MAP och Matrigma som skickas till din mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju eller videointervju. De som går vidare därefter får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Är du aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel. 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.