Vi söker Västerås bästa jobbmatchare

Vi söker Västerås bästa jobbmatchare

MAXIMUS etablerar sig i Sverige och söker engagerade, initiativrika och kreativa medarbetare till våra kontor i Stockholm, Västerås och Trollhättan.

Vi söker dig som vill vara med och designa den mest effektiva lösningen för våra jobbsökare så att de på snabbast och lämpligaste sätt får jobb eller börjar studera.

Vi tror att du, förutom ett professionellt förhållningssätt, har stor empatisk förmåga, är prestigelös och har nära till skratt. Att du är professionell och har en hög social kompetens ser vi som en förutsättning för att du skall kunna lyckas med uppdraget.

Du har relevant erfarenhet av kvalificerat matchningsarbete och har minst en eftergymnasial utbildning inriktad mot arbetsmarknad, beteendevetenskap eller liknande. Vi ser att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet, god kunskap om arbetsmarknaden och ett brett kontaktnät.

I yrkesrollen ingår att utveckla dina jobbsökares motivation samtidigt som du stöder under hela jobbsökningsprocessen. VI söker dig som tycker att det är roligt att skapa kontakter och nätverka med arbetsgivare för att på bästa och mest effektiva sätt matcha deras behov med dina jobbsökare.

I rollen ingår även ett nära samarbete med vår kund, Arbetsförmedlingen, samt administration.

Då MAXIMUS Sweden AB tillhör en internationell koncern med sin bas i USA bör du ha goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har ytterligare goda kunskaper i annat andra språk.

B-körkort är ett plus då resor för att besöka arbetsgivare samt till andra Maximus kontor förekommer.

Vid ansökan - ange i rubrik att det är Västerås som du söker jobb i.
Mer info
Telefon 0706399036
Email Mejla MAXIMUS Sweden AB
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://maximus.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MAXIMUS Sweden är en del av MAXIMUS, en global ledare inom arbetsförmedlingstjänster. Vi hjälper tusentals individer med sin förflyttning till en hållbar sysselsättning. Genom våra tjänster förser vi arbetsgivare med lämpliga, väl förberedda och motiverade kandidater, och erbjuder support även efter anställning, allt för att säkerställa att matchningen blir framgångsrik.

Vi sitter i kontorslandskap som präglas av engagemang och laganda där vi arbetar mot gemensamma mål. Arbetet är både utmanande och stimulerande. Den största belöningen är dock tillfredsställelsen när någon av dina jobbsökare berättar att de äntligen, kanske efter flera års arbetslöshet, fått ett jobb tack vare det arbete ni lagt ned tillsammans!