Skadereparatör Möller Bil Västerås

Skadereparatör Möller Bil Västerås

Möller Bil fortsätter att växa och vi behöver därför fler duktiga medarbetare. Vi letar nu efter en skadereparatör till vår nyrenoverade skadeverkstad!

Arbetsuppgifter

Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat.

Vi erbjuder dig
  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Vi söker dig som har
  • B-körkort
  • Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Meriterande om du tidigare arbetat som skadereparatör/plåtslagare
Som person har du ett stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i största fokus. Du arbetar strukturerat och är noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är har lätt att ta till dig information samt följa rutiner och processer. Du klarar tidsfrister med bibehållen kvalitet och du respekterar kunder och kollegor genom att alltid uppträda på ett professionellt sätt.

För mer information kontakta skadeverkstadschef Niclas Collander annars är du varmt välkommen med din ansökan senast 2019-31-03. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Möller Bil Västerås!
Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)