Säljare till Audi Möller Bil Västerås

Säljare till Audi Möller Bil Västerås

Som säljare för Audi arbetar du med ett av marknadens ledande varumärken. Har du tidigare arbetat med försäljning och söker nya utmaningar kan det är dig vi söker?

Arbetsuppgifter
Som säljare är ditt huvudansvar att bearbeta och utveckla nya och befintliga kundkontakter. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter, eget försäljningsmål och ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning.

Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet på Audi samt ansvarar för att försäljningshallen innehåller aktuellt informationsmaterial. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och ge kundstöd efter avslutat köp.

Vi erbjuder
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete med dokumenterade positiva resultat. Meriterande är erfarenhet från bilbranschen och de märken vi representerar
  • Dator- och systemvana
Profil

Vi tror att du som söker är engagerad i dina arbetsuppgifter, arbetar målinriktat och strukturerat och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du är ambitiös och beslutsam och du inspireras av att prestera efter företagets mål. Du trivs med kundkontakt och har mycket god förmåga att kommunicera och skapa och bibehålla goda relationer, både med kunder och medarbetare. Du tar egna initiativ och är beredd på att göra det lilla extra som behövs för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Är du intresserad? För mer information kontakta Märkeschef Audi David Stranne. Du är välkommen med din ansökan senast 2018-09-26. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Möller Bil Västerås!
Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (2 dagar kvar)