Kontorspersonal Utrustning och Rekond

Kontorspersonal Utrustning och Rekond

Möller Bil Västerås söker en ny medarbetare inom Utrustning och Rekond. Här arbetar du tillsammans med trevliga kollegor som alla strävar efter att leverera med hög kvalitet.

Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter

I rollen ingår det att skriva arbetsordrar, fakturera, boka in och fördela arbeten samt att se till att den planering som finns håller. Du ansvarar för att arbetsordrarna är korrekta samt att processerna följs.

Du kommer även att ta emot nya bilar vilket bland annat innebär leveranskontroll och registering av bilarna samt anmäla eventuella transportskador.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och som person krävs det att du är noggrann och inte rädd för att rycka in där det behövs. Du har lätt för att följa processer och rutiner och har inga problem med att planera ditt arbete, och omprioritera om situationen kräver det. Du hanterar stress på ett strukturerat och professionellt sätt och du har ett stort engagemang för ditt arbete.

Som person är du öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med medarbetare. För att kunna leverera med hög kvalitet krävs det att du är noggrann och gillar ordning reda.

För mer information, kontakta verkstadschef Erik Pehrson. Du är välkommen med din ansökan senast 2021-04-20. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen till Möller Bil Västerås!
Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.