Fordonstekniker till Möller Bil Västerås

Fordonstekniker till Möller Bil Västerås

Vi söker fordonstekniker till Volkswagen Möller Bil Västerås

Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos oss arbetar du i den här rollen framförallt med felsökning men arbetet innebär också att utföra service och reparationer och kontroll samt justering av mekaniska system. Du arbetar också med förebyggande underhåll på personbilar av de märken vi säljer.

Krav
  • B-körkort
  • Fordonsteknisk utbildning
  • God dator- och systemvana
  • Kommunicera och läsa obehindrat på svenska
  • Grundläggande kunskaper i engelska
  • Meriterande om du tidigare arbetat som mekaniker och har kunskaper inom elektronik
Vi söker dig

I arbetet förekommer en hel del kundkontakter varför du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska. Även instruktionsböcker vi använder dagligen i arbetet är ofta skrivna på svenska. Då det kommer fler och fler elbilar på marknaden är det ett stort plus om du är intresserad av att utvecklas inom elektronik. Dina personliga egenskaper är viktiga för att teamet ska fungera och du behöver alltid ha en positiv inställning och en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt. Som en del av serviceteamet bidrar du med ett glatt humör, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? För mer information, kontakta Servicechef Volswagen Jan Berg. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök", senast 2021-09-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka!

Välkommen till Möller Bil Västerås!
Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2019 omsatte Möller Bil Sverige 4,5 miljarder SEK.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.