Försäljningschef till Volkswagen personbilar

Försäljningschef till Volkswagen personbilar

Vi söker dig som vill ansvara för försäljningen av Volkswagen personbilar och som vill vara med på resan i en av bilvärldens största omställningsprocesser någonsin. Är du en passionerad ledare och en lagspelare kanske det är du som når nya nivåer för VW personbilsförsäljningen för Möller Bil Västerås?

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation. Du har goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet. Vi har en stark företagskultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Rollen som försäljningschef för VW innebär ansvar för att leda och utveckla verksamheten i syfte att nå våra försäljningsmål samt ge våra kunder service med absolut högsta kvalitet. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för personal och resultat för försäljningsteamet VW. Du kommer att rapportera till platschefen i Västerås och vara en del av den lokala ledningsgruppen likväl som du medverkar i tvärverkande arbetsgrupper för VW inom Möller Bil Sverige. Du kommer också arbeta med att:
  • Löpande coacha, stötta och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål
  • Planera och målmedvetet arbeta för att nå uppsatta kvartals- och årsmål
  • Utveckla, aktivt bearbeta och bygga långsiktiga relationer med företagets kunder
  • Göra analyser av bilmarknaden och uppföljning av nyckeltal
  • Utveckla verksamheten och se till att kundnöjdheten efterlevs
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Relevant utbildning, ex. inom företagsekonomi och marknadsföring
  • Tidigare erfarenhet från ledande roll med personal- och ekonomiskt ansvar och med dokumenterat goda resultat
  • Erfarenhet från bilförsäljning är en merit och har du tidigare arbetat med våra märken är det en fördel
Som person har du en stark utstrålning och lätt för att övertyga och motivera människor, både kunder och medarbetare. Du drivs av att arbeta för att nå uppsatta mål och har mycket god insikt i ekonomiska frågor. Du har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Rollen kräver också att du har god förmåga att skapa goda relationer på alla nivåer, en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta strukturerat och ser saker ut ett helhetsperspektiv.

Låter det intressant? Kontakta Platschef Robert Lundkvist för mer information om tjänsten. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på "ansök" senast fredag 26 april. Observera att vi tar inte mot ansökningar via e-post.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Välkommen till Möller Bil Västerås!
Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)