Mälarenergi AB söker tre Underhållstekniker El/instrument till AO Värme

Mälarenergi AB söker tre Underhållstekniker El/instrument till AO Värme

Vill du arbeta med spännande teknik? Är du industrielektriker? Då kanske rollen som underhållstekniker på Kraftvärmeverket är något för dig. Vi söker dig som vill utvecklas och lära dig mer. Din inställning och vilja att lära dig mer är en förutsättning för att komma in i arbetet som underhållstekniker El/instrument hos oss. Det som gör det så kul att arbeta som underhållstekniker hos oss är att tekniken är varierad och det finns gammal teknik kvar från 1963 och framåt. Tillsammans så löser vi problemen och du blir tryggare i din roll.

Om arbetsplatsen

Vi är idag 14 personer i gruppen som tillsammans ansvarar för att utföra underhållsarbete på elutrustning i kraftvärmeverket. Det ställer olika krav på problemlösningsförmåga. Därför är samarbete oerhört viktigt i denna roll. Du kommer att samarbeta dels med dina närmaste kollegor men också med drift och andra underhållsgrupper. Vi söker nu 3 underhållstekniker inom El/Instrument till Kraftvärmeverket, det pga intern rörlighet, vilket vi inom koncernen uppmuntrar och främjar samt kommande pensionsavgångar.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker hos oss kommer du att ansvara för Akut och Förebyggande underhållsarbete på elutrustning på kraftvärmeverkets anläggningar. Det är brett utbud på elutrustningen du kommer att arbeta med såsom exempelvis ställverk, frekvensomriktare, motordrifter och instrument (tryck-,temp- , nivå och flödesgivare).

Vi får våra arbetsordrar via vårt affärssystem och det är teamledarna som leder och planerar det dagliga operativa arbetet. Förutom arbetsordrarna så arbetar vi idag mycket med digitalisering och just nu arbetar vi med att få in fler givare i styrsystemet (ABB 800xA) som ett led i att kunna fjärravläsa fler av våra givare på håll. Du tillsammans med dina blivande kollegor är viktiga i vårt fortsatta arbete framåt gällande mindre projekt kopplade mot digitalisering men framförallt i det dagliga arbetet.

Beredskap ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken och vill framåt samt har gymnasieutbildning alternativt eftergymnasial utbildning med inriktning mot el. Du har arbetslivserfarenhet av underhållsarbete inom el och instrument. Har du arbetat inom industrin och har goda automationskunskaper, ser vi det som meriterande liksom erfarenhet från felsökning och schemaläsning. Goda datorkunskaper, svenska i tal och skrift samt god läsförståelse i engelska är ett krav. Du har B-körkort.

Som person har du en hög ansvarskänsla och du tänker alltid säkerhet först. Du trivs i samarbetet med andra och ser alltid till att inhämta den information du behöver för att kunna utföra ett jobb. Hellre frågar du en gång för mycket så att arbetet kan utföras på rätt sätt.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på kartahär.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)