Mälarenergi AB söker Eltekniker till Affärsområde vatten

Mälarenergi AB söker Eltekniker till Affärsområde vatten

Om arbetsplatsen

Affärsområde Vatten består av flera avdelningar, två av våra avdelningar söker nu varsin Eltekniker. På avdelning Avloppsrening är det 14 personer och på Vatten Produktion är det 12 personer. Avdelningarna ansvarar för drift, underhåll, process, el/styr, dokumentation och utvecklingen av Västerås vatten - och avloppsreningsverk, tryckstegringsstationer samt pumpstationer. De största verken finns i centrala Västerås.

Verksamheterna står inför stora utmaningar de kommande åren dels beroende av lokalt fattade beslut men även förväntas nya krav från centralt håll och regionala samarbeten.

Dina arbetsuppgifter

Som eltekniker så ingår du i ett team om 7 personer med en Teamledare som leder och fördelar arbetet inom gruppen. Vissa av arbetena genomförs 2 och 2 medan andra arbetsuppgifter kan utföras ensam. Viktigt att vi jobbar säkert! Huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med felsökning/felavhjälpning på våra anläggningar. Du kommer även att utföra;
  • elinstallationsarbeten
  • förebyggande underhåll på AO Vattens samtliga anläggningar.
  • installation och underhåll på instrument och flödesmätare
  • skåpbyggnad (mindre skåp)
Arbetet innefattar även att ta fram underlag, korrigera dokumentation, beställa material, driftsätta nya/ombyggda elanläggningar, delta i besikningar av AO vattens elanläggningar. Du kan även vara en teknisk resurs i AO vattens projekt och när vi tar in inhyrd personal så ansvarar du för att instruera och leda.

Din profil

Vi ser att du har grundläggande utbildning inom elteknik och du har yrkeserfarenhet från industri inom det eltekniska området. Vidare ser vi gärna att du har kunskap inom el- och instrumentunderhåll samt processautomation. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Du är van att använda dig av officepaketet, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och du har B-körkort. Har du allmän behörighet så ser vi det som meriterande.

Som person är du positiv, noggrann och analytisk. Du har en god förmåga att ta självständiga initiativ i linje med verksamhetens bästa och har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter. Vidare har du ett naturligt servicetänk och bidrar till ett gott klimat och bra interna samarbeten. Avslutningsvis är du en kreativ problemlösare inom området och du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill Framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.
Mer info
Kontaktperson Anna Lindkvist
Telefon 021-39 51 44
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.malarenergi.se/om-malarenergi/jobba-hos-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället - ja, till och med världen - lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten - och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.