Erfaren VVS-säljare, Västerås

Erfaren VVS-säljare, Västerås

Till vår enhet i Västerås söker vi en

ERFAREN VVS-SÄLJARE

Med mångårig erfarenhet och dokumenterat goda säljresultat, med syfte att bli vår chefsstrateg och utbilda övrig personal inom försäljningsarbetet.

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 185 anställda och en årlig omsättning på över 1,1 miljarder kronor. Vi finns på 16 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - med en koncentration av åtta enheter i Stockholmsområdet och två i Uppsala. Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov, då vi ska öppna tre nya hämtlager inom det kommande året.
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Vi eftersträvar att vara tillgängliga på arbetsplatsen 8 timmar per dag, då detta uppskattas av våra kunder och gör oss effektiva under arbetsdagen.

Vårt arbetssätt:
  • Fast månadslön med övertidsersättning
  • Restidsersättning för resor utanför arbetstid
  • Ingen kvällsrepresentation eller kundresor
  • Rak och ärlig prissättning gentemot våra kunder
Vår målsättning är att ha de mest kompetenta medarbetarna i branschen. Vi utför vårt arbete under arbetstid – kvällar och helger tillhör privatlivet. Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jessica Dahlberg på mob: 070-949 01 10 eller e-mail: jeda@lundagrossisten.se

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 30 april 2021.

Ansök via www.lundagrossisten.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 180 anställda och en årlig omsättning på 1 miljard kronor. Vi finns på 16 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - med en koncentration av åtta enheter i Stockholmsområdet och två i Uppsala. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov.