Vill du arbeta som truckförare i sommar?

Vill du arbeta som truckförare i sommar?

Arbetsuppgifter

Vi på Lernia söker till sommaren drivna och alerta truckförare till vår kund i Västerås. Tjänsten innebär mycket truckkörning där du kommer att lossa gods och förse produktionslinjerna med material. Arbetstiderna kan variera men grundschemat är 2-skift. För rätt person finns möjlighet till förlängning efter sommaren.

Formell kompetens
  • Truckkort A+B
  • Datavana
Meriterande:
  • Säkra lyft
  • Erfarenhet av truckkörning
Din bakgrund

Vi söker dig som:
  • Är snabblärd och strukturerad.
  • Har en säkerhets- och kvalitetsmedvetenhet i toppklass.
  • Trivs med att arbeta i ett högt tempo
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på din personlighet. Vi ser gärna att du är flexibel och samarbetsvillig, du tycker om att skapa nya kontakter men även att hålla relationer över tid. Du är ansvarstagande och förstår att din prestation kommer spegla sig i hela företaget. Du kommer i tid och håller det du lovar, det går helt enkelt att lita på en teamplayer som du!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Juni-augusti/Västerås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, uppdrag startar juni

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så se till att sök redan idag, kanske är det just dig vi söker efter!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.