Vi söker en Quality administrator till kund i Västerås

Vi söker en Quality administrator till kund i Västerås

Vi söker en Quality administrator till kund i Västerås!

Vi söker just nu en kvalitetsadministratör på uppdrag hos kund i Västerås som varar till 2023-11-20. Här får du möjlighet att bli del av ett team på kvalitetsavdelningen som tillhandahåller elmotorer för hållbara transporter. Kunden utvecklar, tillverkar och säljer elmotorer med fokus på rälsapplikationer.

Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning AB!

Om jobbet som Quality administrator

Varje tåg behöver en unik motor för sitt syfte. Kunden har en komplett och flexibel portfölj av dragmotorer som gör att de kan bygga den perfekta lösningen för tågoperatörer - oavsett tågtyp, effektområde eller geografiskt läge. Varje motor är skräddarsydd efter kundens krav och till driftsförhållandena för varje tåg som den driver; möjliggör överlägsen effektivitet, lägsta energiförbrukning och hög tillförlitlighet.

Som en del av kvalitetsavdelningen kommer du att administrera uppgifter inom vår projektorganisation i nära samarbete med ett tvärfunktionellt team.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna kommer att variera i olika projektsteg och kan innefatta:
  • Projektkvalitet: se till att kvalitetsprocessen följs inom projektet och administrera framsteg
  • Leverantörskvalitet: utarbeta leverantörsrelaterad kvalitetsdokumentation samt följa upp och dokumentera
  • Produktionskvalitet: utarbeta produktionsrelaterad kvalitetsdokumentation, följa upp och dokumentera
  • Quality Mgmt-system (IMS): hantera dokumentation inom kvalitetsledningssystemet och se till att dokument uppdateras samt hantera järnvägsverksamhetens dokumentation.
Är du rätt för rollen som Quality administrator?

Du är resultatinriktad och arbetar bra både i team och självständigt. Du är öppen för nya situationer och uppgifter. Du respekterar och känner dig bekväm med deadlines. Du har några års arbetslivserfarenhet inom relevant område och besitter kunskaper på hög nivå inom Microsoft Office-paketet. Du kan enkelt kommunicera både i tal och skrift (svenska och engelska)

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdrag: 2022-11-21 till 2023-11-20 med möjligheter till förlängning

Placeringsort: Västerås

Tillsättning: omgående/enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.