Vi söker en Produktutvecklare till kund i Västerås

Vi söker en Produktutvecklare till kund i Västerås

Vi söker en Produktutvecklare till kund i Västerås!

Vi söker just nu en Produktutvecklare till kunds affärsenhet på hårdvaruavdelningen i Västerås. De utvecklar system för övervakning och kontroll av automatiserad containerhantering. Rollen som Produktutvecklare är på uppdrag hos kund i Västerås och varar till 2023-12-31.

Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning AB!

Om jobbet som Produktutvecklare

Framgången för våra automationssystem är beroende av skickliga ingenjörer som anpassar befintlig teknik som lidar- och visionsensorer till den hårda marina miljön i en containerterminal. I din roll, som Produktutvecklare, kommer du att ansvara för de HW-produkter som finns främst på kranarna. Du kommer att arbeta nära tillsammans med våra mjukvaruingenjörer, leverantörer och underleverantörer.

Som Produktutvecklare kommer du att ha ett jobb som innefattar ansvar, variation, problemlösning, tekniska utmaningar, ett mycket kompetent team, och en spännande internationell arbetsplats där hållbarhet och digitalisering står i fokus. Denna roll kommer att erbjuda dig en fantastisk möjlighet att växa och förbättra din personliga karriär. Denna tjänst rapporterar till R&D Hardware Manager.

Möjliga arbetsuppgifter är t.ex. att bistå kring kamera- och videosystemutveckling och ta över området i det dagliga arbetet samt delta i utvecklingsarbetet. Du utför en del installations- och driftsättningsarbete på plats.

Är du rätt för rollen som Produktutvecklare?

Vi letar efter en ambitiös person med vilja och driv. Du är praktiskt kunnig och har kanske intresse i att meka och bygga egna fordon, datorer etc. Det är meriterande om du har viss kunskap och intresse för programmering. Du talar såklart både engelska och svenska flytande, men gärna också fler språk.

Du har tekniskt utbildning gärna som högskoleingenjör, samt erfarenhet inom automation, produktion, mekatronik/robotik eller liknande.

Du behöver vara villig att resa i jobbet.

Upplärningen kommer att ske i en Junior, assistentfunktion. Utbildning på jobbet innefattar att kunna gå till en plats och starta upp kameror, öva på leverantörsverkstad, skriva och kommunicera begripligt i rapporter, manualer, instruktioner mm.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdrag: 2023-01-16 till 2023-12-31 med möjligheter till förlängning/överrekrytering

Placeringsort: Västerås

Tillsättning: enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.