Arbetsuppgifter

Vi på Lernia söker en provare till vår kund i Västerås. Arbetet innebär elektrisk provning av motorer, mekanisk och elektrisk felsökning samt ansvar för provrum och elsäkerhet. Tjänsten innebär även deltagande i utvecklingsarbeten och nära samarbete med el-beräknare, teknikavdelning och projektledare. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av felsökning och elektrisk provning. Du har ett teknisk intresse och har tidigare arbetat inom tillverkningsindustrin.

Har du genomgått elsäkerhetsutbildning och har truck samt traverskort är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som sökande är en stabil lagspelare som är beredd att axla en viktig och ansvarsfull roll. Du är lugn till sättet och är van att arbeta strukturerat. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som nogrannhet, flexibilitet, kvalitetstänkande och att du snarare ser möjligheter än begränsningar. Du har självförtroende i det du gör och tvekar inte för att flagga för avvikelser.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid//Heltid/Västerås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Välkommen med din ansökan snarast då vi redan nu påbörjar vårt urval!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.