Montörsjobb i sommar

Montörsjobb i sommar

Arbetsuppgifter

Vi på Lernia söker just nu montörer inför sommaren till en av våra kunder i Västerås. Företaget är framgångsrikt inom automation och en stor leverantör till bland annat fordonsindustrin. Flera avdelningar söker sommarbemanning och arbetet kan däför innebära olika typer av montage och varierade arbetssätt. Det finns även möjlighet till förlängning efter sommaren.

Formell kompetens

Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet inom industri
  • Säkra lyft/travers
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
  • SSG Entré
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik och industriarbete. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt.

Som person är du:
  • bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo
  • flexibel och lätt att ha att göra med
  • ansvarstagande
  • punktlig och pålitlig
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarjobb/Heltid start ca v24 /Västerås

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.