Montörer till vår kund i Västerås

Montörer till vår kund i Västerås

Arbetsuppgifter

Vi söker montörer till ett uppdrag hos en av våra kunder i Västerås. Företaget är i en expansiv fas och behöver kompetensförstärkning. Arbetet innebär montering av företagets produkter. Lokalerna är ljusa och fräscha och man är mån om personal och arbetsmiljö. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget!

Formell kompetens
  • Erfarenhet av montering
  • Ritningsläsning är ett plus
  • Industribakgrund är ett plus
  • Svetserfarenhet, truck och travers är mycket meriterande
Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har någon form av erfarenhet från montering och gärna från industrin. Du som söker har god verktygsvana och har tidigare monterat efter ritningar. Truckkort, traverskort och svetskunskaper är klart meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du utåtriktad, nyfiken och har viljan och intresset för att lära dig mer. En social lagspelare som gärna arbetar i grupp då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med omgående start/Heltid/Västerås

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Charlotte Sundell 072-254 15 28

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.