Montörer till Västerås

Montörer till Västerås

Arbetsuppgifter

Vi på Lernia söker just nu montörer till en av våra kunder i Västerås. Företaget är framgångsrikt inom automation och en stor leverantör till bland annat fordonsindustrin. Arbetet gäller montage, 2-skift och ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget.

Formell kompetens

Krav:
- Traverskort och/eller säkra lyft

Meriterande:
  • Truckkort
  • Erfarenhet från industrin
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
  • Ritningsläsning är meriterande men inget krav.
Din bakgrund

Vi söker efter dig som framförallt har rätt personlighet och driv men du behöver ha viss kunskap eller erfarenhet av ett praktiskt arbete. Som person är det viktigt att du har hög arbetsmoral, är flexibel och duktig på att samarbeta med andra. Du behöver ha rätt inställning till att bidra med ett väl utfört arbete av god kvalitet. För att lyckas i rollen kan du ta egna initiativ samt arbeta självständigt mot uppsatta deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden under perioden./Heltid/Västerås

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Charlotte Sundell 072-254 15 28

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.