Mättekniker till företag i teknikbranschen

Mättekniker till företag i teknikbranschen

Om tjänsten

Brinner du för kvalitet och vill arbeta på ett väletablerat företag som ligger i teknikens framkant? Din främsta arbetsuppgift som mättekniker hos företaget kommer bestå av ankomstkontroll av material. Förutom att utföra mätningar kommer du även att skriva kvalitetsmeddelanden i vårt affärssystem och hjälpa till med undersökningar och beslut vid defekta/avvikande komponenter och färdiga motorer. Låter det här som en rolig utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har hög kompetens inom kontroll och erfarenhet av mätning med handmätdon eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du har även en förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Vidare trivs du med att ta ett eget ansvar samt är säkerhetsmedveten och målinriktad.

Formell kompetens
  • Erfarenheter av mätning med handmätdon
  • Truckkort
  • Traverskort
Meriterande för tjänsten
  • Erfarenhet av mätning med mätarm eller mätmaskin
  • Erfarenhet av elektriska motorer meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
  • Intresse för industri eller teknik
  • Körkort och tillgång till bil
  • Teknisk utbildning
Om anställningen

Placeringsort: Västerås
Tjänstgöringsgrad: heltid/visstid
Tillträde: enligt överenskommelse
Anställningsform: visstid


Lernia är vägen framåt


Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.