Erfarna svetsare med bred kunskap och stort engagemang

Erfarna svetsare med bred kunskap och stort engagemang

Arbetsuppgifter

Till vår kund i Västerås söker vi engagerade och kunniga svetsare för jobb med kundanpassade produkter inom svetsning. Företaget arbetar med både legoarbeten och större helhetsprojekt. De arbetar med kundanpassade högkvalitativa lösningar inom svetsning, bearbetning och montage.

Du kommer mestadels att arbeta med Tig och punktsvetsning i rostfritt material men det kan även förekomma arbetsuppgifter med andra svetsmetoder och material som svart och aluminium. För att klara arbetet krävs det att du är självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet av att svetsa i rostfritt.

Din bakgrund

Du har några års erfarenhet av liknande arbete inom industri eller verkstad, där du arbetat självständigt och tagit ansvar för att arbetet blivit utfört med stor noggrannhet, kostmedvetenhet och yrkesstolthet.
  • Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG/MMA
  • Ritningsläsning
  • Materialkännedom
  • Svetslicenser är meriterande
Personliga egenskaper

Du är en lagspelare och tar ansvar för att uppgiften blir utförd i tid och med kvalitet. Du är hjälpsam och tillför gruppen en positiv attityd och bidrar gärna med din kunskap till andra. Som person är du händig, engagerad i ditt arbete och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Västerås

Tillträdesdag

Omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Känner du igen dig i beskrivningen nedan så skicka in en ansökan redan idag!

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.