Erfarna montörer

Erfarna montörer

Arbetsuppgifter

Vi söker montörer till ett av våra kundföretag i Västerås. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Lokalerna är ljusa och fräscha och man är mån om personal och arbetsmiljö. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda. Företaget arbetar med Lean och verksamhetsutveckling och du arbetar aktivt med att förbättra processer och arbetsmiljö. Tjänsten innefattar ett 2-skiftarbete men kan eventuellt inledas med dagtid.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av montering
  • Ritningsläsning är ett plus
  • Industribakgrund är ett plus
  • Truck, travers och erfarenhet av lödning är mycket meriterande
Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har någon form av erfarenhet från montering och gärna från industri. Du som söker har god verktygsvana och har tidigare monterat efter ritningar. Truckkort och traverskort är klart meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Västerås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.