CNC-operatör

CNC-operatör

Arbetsuppgifter

Vi på Lernia söker nu en CNC-operatör till vår kund i Västerås.

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom arbetsrotation och bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna ska få sina produkter på utsatt tid.

Schema dagtid 07:00-15:30.
  • Ritningsläsning
  • Ställa och rigga svarv/fräsmaskiner
  • Mäta och kontrollera bitar
  • Delta vid tillverkning av fixturer samt optimering av skärdata
  • Delta i kvalitetsarbete
Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området med kunskap om hela processen från ritning till färdig detalj. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Det är meriterande om du har programeringsvana.

Personliga egenskaper

Vi letar efter en person med stort intresse för teknik och förståelse för hela produktionsprocessen. Du är noggrann, självgående och har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter och kunskaper. Du tar ansvar för din egen utveckling och lär dig nya saker genom att vara lyhörd och intresserad. Kundens ambition är att hitta rätt personlighet med rätt kunskaper för att i en förlängning erbjuda en anställning efter bemanningsuppdragets slut.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid Lernia Bemanning/heltid/Västerås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.