Junior Konsultchef med arbetslivserfarenhet inom industrin

Junior Konsultchef med arbetslivserfarenhet inom industrin

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären, som vill utvecklas till att leda andra inom konsultverksamhet och bemanning. Främst söker vi dig som har arbetslivserfarenhet inom industri och vi ser att du har minst 2 års praktisk erfarenhet av denna bransch. Meriterande är om du arbetat i en roll som samordnare eller teamledare inom industriföretag. Vi lägger stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Du erbjuds ett spännande och omväxlande arbete med ett stort mått av självständighet och eget ansvar. Kontoret består av ett tajt team Konsultchefer och Rekryterare som leds av Platschefen. Teamet är snabbfotat och hjälper och stöttar varandra på kontoret, så samarbetsförmåga, ödmjukhet och flexibilitet är viktiga egenskaper i kombination med tävlingsinstinkt och resultatfokus - Tillsammans formar vi framtiden!

Som Konsultchef på Lernia kommer du, tillsammans med dina kollegor, utveckla långsiktiga relationer med våra samarbetspartner, sälja in våra tjänster mot befintliga kunder samt ha personalansvar för vår uthyrda personal. Du kommer även att bearbeta nya kunder på marknaden och matcha kompetens mot marknadens behov.

I rollen har du personalansvar för främst yrkesarbetare men även tjänstemän inom främst industri-/tillverkning- och lagertjänster. Det är du som ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor gällande de konsulter som du är chef för. Du kommer att ha ett stort säljansvar mot såväl nya som befintliga kunder och du ansvarar för offerering av nya affärer samt prissättning.

För att passa in i rollen behöver du ha integritet, vara en social och trygg person, som brinner för att ge god service till våra kunder och konsulter. Du ska också kunna ha koll på regler och lagar för att upprätthålla god ordning och vara affärsmässig. En säljande och förtroendeingivande person som kan inge både trygghet och ha skinn på näsan, är det vi söker. Du kommer att erbjudas interna utbildningar inom både affärssystem, personalsystem, arbetsrätt och arbetsmiljö. Du bör ha en god administrativ förmåga och kunna hantera en dator som arbetsverktyg. Körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering främst i Västerås. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Som ett led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Jennie Asplund, jennie.asplund@lernia.se

Sista ansökningsdag är 2021-03-09

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är vägen framåt!
Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder kronor 2019 och finns över hela landet. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Lernia är ett värderingsdrivet företag. Oavsett vilken del av Lernia vi jobbar inom, och var i landet vi befinner oss, delar vi samma värderingar - Affärsmässighet, Pålitlighet och Lika och unika. Det hjälper oss att vara konkurrenskraftiga, stabila och lönsamma - nu och i framtiden. Läs mer på www.lernia.se