Områdeschef inom kommersiella fastigheter

Områdeschef inom kommersiella fastigheter

Är du en ledare som drivs av att utveckla både din personal och dina affärer? Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba i ett börsnoterat bolag som jobbar aktivt mot att fastigheterna inte ska ha ett bäst före -datum? Då kan du vara vår nya

Områdeschef

Vi har rikstäckande kommersiella kunder och i denna roll äger du ansvaret för resultat, personalledning och verksamhetsstyrning inom dina uppdrag som sträcker sig från Västerås till Enköping och Eskilstuna. Våra kunder är större fastighetsägare och vi ansvarar för driften och underhållet av dessa fastigheter. Din roll blir att utveckla affärerna och kundkontakterna, driva försäljning av projekt samt förstås leda, stötta och utveckla din personal. I dagsläget består gruppen av ca: 10 trevliga medarbetare med olika specialkompetenser inom teknik. Tjänsten utgår från vårt kontor i Västerås, men har västra Mälardalen som upptagningsområde.

Kvalifikationer
  • Teknisk högskoleutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Säljkompetens med branschkännedom
  • Mångårig chefserfarenhet
  • Bra dator- och systemvana
  • Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi söker dig som är en säljande entreprenör med ett starkt driv framåt. Även om vi jobbar i en dynamisk och föränderlig miljö behöver du ha en förmåga att agera utifrån ett helhetsperspektiv och göra rationella bedömningar. I ditt ledarskap är du coachande, inkluderande och motiverande, samt kan även leda på. Du är inte rädd för att ta tag i problem och är bestämd men ödmjuk.

Vi gör urval och intervjuer löpande samt använder tester i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (6 dagar kvar)